Istraživanja u Velikog Britaniji pokazuju da jedan od četiri nova uposlenika napuste matičnu kompaniju unutar perioda od dvije godine. Imajući u vidu da je svakoj novopridošlici u timu u prosjeku potrebno 18 mjeseci da se etablira među kolegama na istom nivou zaduženja i odgovornosti, jasno je da je šteta gubljenja svakog, naročito novog uposlenika izuzetno visoka, i to ne samo sa financijskog stanovišta. I ne samo u Velikoj Britaniji.

TBA PRO: djeluje kao referentno mjesto za obezbjeđivanje konsultantskih usluga na području unapređenja internih i eksternih komunikacija. Fokus našeg djelovanja usmjeren je na jačanje vještina i performansi ljudskih resursa kao najvažnijeg kapitala svakog biznisa.

Proces

Uz vas smo svaki korak!

Svejedno da li vam je potreban trening za 20 ili 120 učesnika, team building program u trajanju od 60 minuta ili dva dana ili organizacija eventa za klijente, poslovne partnere ili je u pitanju interna proslava, mi ćemo se pobrinuti za sve! Kroz naš jednostavan proces, upoznat ćemo vas i vaše ciljeve. Potom će naši najbolji saradnici dati sve od sebe da željena aktivnost prođe uz vrhunsku izvedbu.

Kontaktirajte nas i u skladu sa vašim potrebama, ciljevima i planiranim budžetom asistirat ćemo vam u odabiru najoptimalnijeg programa.
Nakon što izaberemo adekvatan program, prekrojit ćemo ga u skladu sa potrebama vašeg tima, prostora i lokacije održavanja.
Ukoliko želite, mi preuzimamo koordinaciju svih organizaciono-tehničkih detalja između vas, fasilitatora i trenera, učesnika, te mjesta održavanja treninga/eventa.
Garantiramo vam vrhunsku isporuku programa i ostvarivanje ciljeva što će vam...
...sigurno izmamiti osmijeh na lice.

Naš proces izvršenja usluga je vrlo jednostavan, transparentan i daje rezultate!